Uitnodiging kunstschilder : Jan Peter van Opheusden

In mijn atelier kan ik altijd mezelf zijn.Door de vele inspirerende schetsen,studies,verzamelde objecten,herinneringen en de lege doeken,loopt er bij het binnenkomen altijd een tinteling over mijn rug,die mij aan het werk zet.

Indertijd,als pas beginnend kunstenaar, dacht ik dat je op inspiratie moest wachten,zoals op een hooggeëerd bezoek van een Muze. Een creatieve vriend van mij ,architect,zei dat voor hem de Muze niet bestaat,zolang je van haar droomt. Vandaar dat ik gewoon elke ochtend aan de slag ga.

De kunstgoden spelen met het toeval en met de mensen,die zich wagen op hun Olympus. Soms val je diep,soms mag je bij hun op de berg. Zij beslissen!

Maar toch daag je hen uit:een goddelijk spel, waarbij je niet gestoord kunt worden.
De verfspatten en de vertrapte klei geven een beeld van het slagveld.
Absoluut de moeite waard want het paradijs is nu voor iedereen toegankelijk geworden.

Daarom wil ik u lezer en uw vrienden van harte uitnodigen om dit te delen in een sfeer die eigener is dan de u wel bekende opgeruimde presentaties. Namelijk in een ambiance van eerlijke en oprechte kunst; in mijn eigen atelier.

U bent van harte welkom op:
Zondag 27 november
Zondag 11 december
Zondag 18 december
Van 11.00 tot 17.00 uur

Mocht u op deze datum verhinderd zijn,maar toch geïnteresseerd, gelieve uw gegevens in te vullen op mijn site,zodat ik u bij een volgende gelegenheid alsnog kan uitnodigen.

Met hartelijke groet,

Jan Peter van Opheusden
Moreelselaan 62a
5643RP Eindhoven
Tel.040-2118672

www.jpvanopheusden.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *