Sponsormogelijkheden

DSE biedt winkels en bedrijven de gelegenheid om via sponsoring ondersteuning te verlenen aan de digitale stad. DSE wordt gebouwd en onderhouden door een professioneel team bestaande uit mensen die op vrijwillige basis hun expertise inzetten. De benodigde financiële middelen worden met name verkregen uit sponsorgelden en donaties. DSE maakt onderscheid tussen hoofdsponsors en sponsors. Voor particulieren, kleinere bedrijven en organisaties is er gelegenheid een bijdrage te leveren via ‘Vrienden van DSE’

Als je geïnteresseerd bent in de sponsormogelijkheden van DSE, lees dan het volgende eens door. Heb je vragen of wil je je aanmelden als sponsor, dan kan je altijd contact opnemen met het bestuur via e-mail aan bestuur@dse.nl.

Hoofdsponsor van DSE

Een hoofdsponsor van DSE levert op jaarbasis een bijdrage van minimaal 7.000 euro (excl. BTW). Uiteraard staat daar veel tegenover:

 • De bedrijfsnaam wordt prominent vermeld op de home-page van DSE (en wordt dan meer dan 25.000 keer per maand gezien!).
 • De bedrijfsnaam- en logo wordt ook vermeld op de sponsorpagina bij ‘Hoofdsponsors’.
 • Via een link op de home-page en de sponsorpagina’s wordt direct doorverwezen naar de eigen WEB-site van de hoofdsponsor.
 • Het bedrijf wordt in alle publikaties naar buiten vermeld als hoofdsponsor.
 • Het bedrijf wordt op alle beurzen, waaraan DSE deelneemt, in de DSE-stand genoemd als hoofdsponsor.
 • De hoofdsponsor heeft de mogelijkheid om zijn bedrijfsnaam te verbinden aan een speciaal DSE-project. Het bedrijfslogo wordt dan eveneens bij dit project vermeld.
 • De hoofdsponors worden regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in en om DSE.

Sponsor van DSE

Een sponsor van DSE levert op jaarbasis een bijdrage van minimaal 700 euro (excl. BTW). Uiteraard staat daar iets tegenover:

 • De bedrijfsnaam- en logo wordt naar keuze vermeld op de sponsorpagina bij ‘Sponsors’.
 • Via een link op de sponsorpagina wordt direct doorverwezen naar de eigen WEB-site van de sponsor.
 • Heeft de sponsor nog geen eigen WWW-pagina’s, dan stelt DSE uiteraard een pagina beschikbaar.
 • De sponsor heeft de mogelijkheid om zijn bedrijfsnaam te verbinden aan een speciaal DSE-project. Zijn bedrijfslogo wordt dan eveneens bij dit project vermeld.
 • Sponors worden regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in en om DSE.

Andere sponsormogelijkheden

Natuurlijk zijn er nog andere mogelijkheden om DSE te sponsoren. Je kan hierbij denken aan een bijdrage aan speciale evenementen, sponsoring voor een deel van het jaar, sponsoring van een bepaalde DSE-rubriek, etc. Denk je over een andere vorm van sponsoring en wil je weten wat DSE jouw bedrijf in dat geval kan bieden, neem dan contact met ons op. We komen ongetwijfeld tot een goede manier van samenwerken.

Naamsbekendheid via DSE

Digitale Stad Eindhoven is bereikbaar voor iedereen die toegang heeft tot het Internet. Daarnaast richt DSE zich in het bijzonder op de burgers van Eindhoven en omgeving, meer dan 300.000 potentiële klanten.

DSE is daarom een prima platform voor het verwerven van naamsbekendheid bij een breed publiek. Je kunt DSE sponsoren door middel van een gift in geldswaarde of in natura. Financiële bijdragen zijn van harte welkom en zullen o.a. worden besteed aan het verder ontwikkelen en uitbreiden van DSE en het handhaven van een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Giften in natura komen ten goede aan o.a. systeembeheer en de DSE-server.