Schrijf mee

Iedere inwoner van onze brainport regio kan zelf een bericht plaatsen op onze site.  Om spam te voorkomen moet je je voortaan registreren als auteur waarna je kunt inloggen. Let op! Reacties van niet geregistreerde gebruikers worden pas zichtbaar  na goedkeuring van de redactie, ook hier weer om spam te voorkomen.

 

Registreren / inloggen

Je krijgt na het inloggen als auteur mogelijkheden om je bijdrage op te maken en om hem later aan te passen of helemaal weg te halen. Je kunt ook foto's toevoegen in je bijdrage. De foto's die je plaatst moeten vrij zijn van copyright. Dus bij voorkeur zelf gemaakte foto's of gratis stockfoto's
Je blijft zelf aansprakelijk voor kosten en boetes bij onterecht gebruik!

Let op
Om valse inlog pogingen tegen te gaan krijgt je drie keer de kans om in te loggen daarna wordt je geblokkeerd. Stuur dan een mailtje naar de portal redactie om je account te resetten of om een nieuwe wachtwoord aan te vragen als je dat vergeten was.

Voor geregistreerde gebruikers is een handleiding beschikbaar.

De (verplichte) foto boven je bijdrage die zichtbaar wordt in het overzicht, moet als uitgelichte afbeelding worden geplaatst. Daarvoor scrol je in het berichtenscherm aan de rechterkant naar de blauwe link Uitgelichte afbeelding kiezen  klikt erop en je gaat naar de mediabibliotheek kies daar voor bestand uploaden wat je daarna kunt plaatsen. Om er voor te zorgen dat in het overzicht de beide kolommen met berichten gelijk lopen moet die een afmeting hebben van 400 x 200 pixels. De foto's in het artikel mogen maximaal 800 pixels breed zijn. Kijk ook even of er in de categorie uitgelichte afbeeldingen die al in onze mediabibliotheek zitten of er iets tussen zit wat bruikbaar is. Een gratis programma om die aanpassing of uitsnede te maken is Irfanview  Klik op: Gebruiksaanwijzing Irfanview en bekijk welke uitleg je het meest geschikt vindt.

Heb je nog vragen of heb je ondersteuning nodig, mail dan naar:

 DSE 1994 - 2019 al 25 jaar gratis voor en door de regio
Een unieke website waar informatie kan worden gedeeld zonder reclame, zonder lidmaatschap én zonder dataverzamelaars. De site is geen concurrent van de reguliere pers maar biedt plaats aan burgers, de regionale overheid, bedrijfsleven en de wetenschap om gelijkwaardig met elkaar te kunnen communiceren of om het publiek te raadplegen: crowdsourcing binnen de Brainportregio. Zo'n initiatief kan op onze portal beginnen waar ideeën uitgewisseld kunnen worden of om een begin te maken met een sociaal project.  Tot voor kort konden hiervoor ook een gratis account met e-mail en webruimte worden aangevraagd die mogelijkheid staat voorlopig even in de wacht totdat het "verhuizingsstof" is neergedaald. Alleen zal zo'n toekomstig account dan +/- € 7,50  per jaar gaan kosten.

Ook biedt DSE de ruimte voor een boekbespreking, een gedicht, kunstuitingen, fotoseries of een agendabericht. Het enige wat er van je gevraagd wordt is om je te registreren. Digitale Stad Eindhoven houdt namelijk van mensen en niet van spam.