1000 reacties op DSE

Zojuist tikte ik lovende woordjes voor Gerrit vanwege wederom een interessante analyse van het weer in de maand maart. Daarna viel mijn oog op een tellertje dat op de achtergrond doortikt bij iedere reactie. Verdomd, dat was dus de duizendste reactie!

Eigenlijk nog veel meer…
Die duizend reacties zijn in feite maar het topje van de ijsberg. Dat is namelijk het aantal dat we mochten verwelkomen sinds we in deze omgeving te vinden zijn op het internet. Bij de overgang vanuit de oude homepage is de teller natuurlijk op nul begonnen. We zijn iedereen heel dankbaar voor het lezen van de ideeën, kritieken en suggesties van meeschrijvende 040-ers op Digitale Stad Eindhoven. Reacties leiden tot meer leven in de Brainerij en dat is voor iedereen wel zo leuk en dialoog/discussie leidt tot meer inzicht bovendien.

Zelf iets te schrijven?
Wanneer je zelf denkt: ‘Goh, ik wil nou toch ook wel eens even iets kwijt!’, dan ben je meer dan welkom om dat te doen. Een account is zo gemaakt en we helpen je graag op weg. Als je niet foutloos schrijft, of misschien zelfs foutrijk, dan zullen we dat aspect nooit gebruiken om je stuk niet te plaatsen. Grof taalgebruik zal niet op DSE verschijnen en commerciële boodschappen evenmin. Voor de rest mag en kan heel veel, dus…. waar wacht je op?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *