14 dagen theater thuis tijdens het Eindhovenfestival!

Soms is corona ook een inspiratiebron om nieuwe initiatieven te ontwikkelen dat geld ook voor het Eindhovenfestival festival voor Eindhoven en omstreken, maar dan online. Zo kun je thuis op de bank genieten van cabaret, muziek, workshops, quiz en nog veel meer. Op 2020.eindhovenfestival.nl is meer te vinden. Misschien wordt hierdoor de lockdown net iets beter te verdragen?


14 dagen

Van 18 t/m 31 december 2020, 14 dagen lang programmeert #eindhovenfestival met maar liefst 70 acts. Er is een speciaal middagprogramma voor de jongsten en een avondprogramma voor de hele familie. Voor jong en oud! Geniet thuis op de bank via je scherm van laptop, computer, tablet of telefoon van het hele festival. Bekijk de agenda op voor alle activiteiten.Tickets

Een festivalticket voor alle 14 dagen kost € 5,-. Daarnaast staat er iedere dag één gratis show op het programma. Bij aankoop van het festivalticket ontvang je een speciale link die toegang geeft tot alle activiteiten in de agenda. Je kunt onbeperkt kijken en terugkijken (tot een week na het festival, 3 januari), alleen of met partner, gezin of andere huisgenoten.

Ik ben benieuwd naar de reacties als de eerste uitzendingsdag achter de rug is.
Achtergrond informatie: 2020.eindhovenfestival.nl/about

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *