2 juni TU/e Klassiek op de Campus

Muziek op de Dommel wordt Klassiek op de Campus!
Op zondag 2 juni reizen studentenorkesten uit heel Nederland én daarbuiten naar Eindhoven om de TU/e campus om te toveren tot een sfeervol openlucht festival met zomerse en toegankelijke klassieke muziek voor het hele gezin.

Met drie verschillende podia is er altijd wel muziek te horen op deze gratis te bezoeken middag tussen 12.00 en 19.00 uur.Klassiek op de Campus is de opvolger van Muziek op de Dommel en daarmee de vernieuwde versie van het bekende klassieke muziekfestival in Eindhoven dat in 2017 voor het laatst werd gehouden.
Er is van alles te beleven voor jong en oud bij Klassiek op de Campus.

Naast de concerten is er ook de kindermuziektuin, die op vorige festivals een enorme hit was onder kinderen en hun ouders. In de kindermuziektuin kunnen de kleinsten ontdekken hoe leuk het nu echt is om muziek te maken. Er zijn verschillende instrumenten om mee te toeteren, te slaan of zelfs om zelf te maken. Ook is er een zangworkshop, voor iedereen die denkt te kunnen zingen of het graag wil leren.
Verder is er een speciale uitvoering van het Prokofiev’s Peter en de Wolf, mét verteller, en nog veel meer.

Gezellige en lekkere eettentjes zorgen ervoor dat culinair niemand iets tekort zal komen. De organisatie van Klassiek op de Campus is in handen van studenten muziekvereniging Quadrivium en wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Eindhoven en de Technische Universiteit Eindhoven.

Datum: Zondag 2 juni, 12.00 – 19.00 uur
Locatie: TU/e campus
Toegang: Gratis
Meer info: www.klassiekopdecampus.nl Daar kun je je ook aanmelden als vrijwilliger

De DSE redactie ziet graag bijdragen van de TU/e studenten op onze portal zie ook:
www.dse.nl/node/view/3407
www.dse.nl/node/view/5020
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *