21 december 2019 de cabaretpoel bij Arno

In het gezelligste theater van Eindhoven komen ze voor jullie spelen de nieuwe talenten uit de cabaretpoel.
Arno’s Theater Kalverstraat 11 Eindhoven
Datum zaterdag 21 december / Aanvang 20 uur (met pauze / eindtijd 22.10 uur)
Entree €16,- & gratis kopje koffie/thee voor aanvang (bar gaat 10 min. voor aanvang dicht!)
Bestellen kan via tctickets.nl/kaarten/

De talenten stellen zich voor:


Yuri Disseldorp dompelt u graag onder in zijn wereld van verhalen, sketches, typetjes, muziek en poëzie. Soms hilarisch, soms schurend, soms net iets te eerlijk maar altijd met een hoop bravoure, glitter en glamour. Ontpop uw confettikanon en laat de fantasie de vrije loop.

Patrick Sytsema studeerde af aan de Koningstheateracademie. Hij bezit karakterkapitaal. Een eigenschap die je doelbewust inzet voor eigen gewin. Dat klinkt smerig en fout, maar is het dat ook? Het lijkt hem voor de wind te gaan. Leuke lach, goed pak en weelderig haar. Maar er knaagt iets onder dat pak.

Piet van Eeghen schrijft, zingt en speelt liedjes. Met muziek op de gitaar, piano en loop station. Persoonlijke liedjes worden afgewisseld met talige, droogkomische teksten, die in dito stijl aan elkaar worden gepraat.

Thjum Arts won de jury- en publieksprijs Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2018. Wanneer hij opkomt, gebeurt er iets. Met een droogkomische stijl praat hij over alledaagse zaken, onderzoekt zichzelf en combineert dat met zijn filosofische, maatschappelijke kijk. Om u onder de indruk achter te laten.

We lezen hier graag hoe jullie het vonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *