26 augustus Jazz-Marathon bij café De Gouden Bal

Foto: Noud Achten

Het is op zondag 26 augustus weer tijd voor de jaarlijkse Jazz-Marathon bij café De Gouden Bal aan de Hoogstraat 112-A in Eindhoven.
Tussen 14:00 en 21:00 uur treden 12 orkesten non-stop op, zowel binnen in het café als buiten op een podium in de Palingstraat. De toegang is gratis.

Het is alweer de veertiende keer dat dit succesvolle evenement wordt gehouden.

Het begon in 2005, toen Jazzpodium De Gouden Bal tien jaar bestond. Veel bands hadden toen al hun weg naar het jazzpodium gevonden. Geroutineerde gezelschappen, maar ook beginners die hier een kans kregen zich op het podium te presenteren.
Om dit jubileum te vieren, ontstond het idee van de Jazz-Marathon. Twaalf bands traden toen op twee podia op en het was meteen een enorm succes.
Geen wonder dat het een jaarlijks terugkerend evenement is geworden. Elk jaar weer melden diverse bands zich aan om mee te doen. Dank zij hun enthousiaste inzet blijft dit evenement een succes.

De gezelschappen die tijdens deze Jazz-Marathon zullen optreden zijn:

Efkes Anders Jasskapel, Ol’Stars Jazz Band, Altena Jazz Band, Dixie Vrienden, Sail Jazz Band, Spare Time Jazz Band, Sonorian Jazz Band, GospEls, Swanee Bridge Jazz Band, Full House, Twilight Stompers, Hugger Mugger Jazz Band.

Kijk voor meer informatie over het programma op de website:
www.goudenbal.dse.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *