30 jaar Arno’s Theater jubileum voorstellingen in maart april en mei

Foto: Rien Valk

Arno’s Theater bestaat 30 jaar en viert dit met een nieuwe serie van Hommage aan de clown.

Met een Pipowagen als kassa en lounge die herinnert aan het circusverleden, met een heerlijke tuin om vooraf een gratis kop koffie en na afloop nog een wijntje te drinken en met een theaterruimte waar je als publiek boven op het spel zit, is dit met recht het gezelligste theatertje van Eindhoven. Of zoals clown Arno Huibers het verwoordt: ‘Het geheime plekje van Eindhoven, een unieke plek als een sprookje’.

Naast de ontwikkeling van 23 eigen clownstheaterproducties van Arno Huibers, zijn er in de loop van de jaren ook mooie andere initiatieven in ontstaan. Dat varieert van de eerste audities van Cliniclowns tot opleidingen van miMakkus.nl met subtiele clownerie bij dementie. En natuurlijk is er ook programmering van diverse andere theater- clowns- muziek- en cabaretproducties.

Foto: Rosemary Sek

HOMMAGE AAN DE CLOWN – Chaplin and other famous clowns by Arno
De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze jubileumvoorstelling speelt Arno Huibers zijn eigen interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de ‘grote meesters’ van de clownswereld.

Arno Huibers voert ons mee in de zwart-witte wereld van de vroege film met Charlie Chaplin & Buster Keaton in Limelight. Om vervolgens als stoffige toneelmeester in een vermakelijke drumact van de jonge Rowan Atkinson (later mr. Bean) te verdwalen. De wereldberoemde clown Slava Polunin (Snowshow) inspireert Arno tot een romantische datingact onder het ’pluchen maanlicht’ met twee giga telefoons.
De voorstelling eindigt met een kleurrijke multimediale act, waarmee Arno Huibers zijn clown naar de 21ste eeuw brengt in zijn eigen intieme Eindhovense theater.

Regie Geert Niland / techniek Rob Bügel

Plaats Arno’s Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
Reserveren www.ticketkantoor.nl/events/hommage

Data: maart: 3 (try-out), 17, 19, 31 / april: 2, 21, 23 / mei: 19, 21
Aanvang: vrijdag 20 uur / zondag 15 uur
Entree: volwassene € 16,- / kind (welkom vanaf 8 tot 16jr) € 10,- / (try-out 3 mrt: € 10,- & € 7,50)
Gratis koffie/thee vooraf
Meer Informatie: www.arnohuibers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *