ADHD door popups op de telefoon

Een aantal apps op mijn telefoon vertellen mij in een popup als er iets bijzonders gebeurt is wat de moeite waard is om te weten. Maar onderhand begint dat een beetje de spuigaten uit te lopen.

Het meeste nieuws lees ik wel op een moment dat het mij uitkomt. Van heel belangrijke berichten wil ik graag gestoord worden in de dingen die ik aan het doen ben omdat die belangrijk zijn om NU te weten. Die berichten die je krijgt met een piepje moeten dus de moeite waard zijn om meteen te kijken.

De meeste nieuwsclubs hebben wel in de gaten wanneer ze een popup moeten sturen en ook wanneer dat niet op prijs gesteld wordt. Alleen het ED snapt er helemaal niks van. Die stuurt vijf keer per dag een onzinbericht rond. Soms heb je het zelfs al in de krant gelezen!

Een korte bloemlezing van wat het ED belangrijk genoeg vindt om mij daarvoor te storen:

Allemaal flauwekul dus.

Ik heb deze service van ED maar de nek omgedraaid. Ik haal mijn nieuws wel van andere sites.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *