Bewoners werken samen voor een duurzame wereld

za 18 jan ’20 van 11:00 – 16:00 in het parktheater.
Elkaar inspireren, kennis delen en samen in gesprek, voeden de wortels van een stad. Komen jullie ook? DSE ondersteund deze initiatieven graag! Onze reclamevrije portal is voor iedereen uit de brainportregio toegankelijk om te promoten, te delen en proactief samen te werken.

Wat wil je zijn, wie ben je, waar sta je voor? Waar liggen jouw ‘wortels’? Steeds meer wordt het antwoord op deze vragen gekoppeld aan de Sustainable Development Goals (SDG’s, ofwel Duurzame Ontwikkelingsdoelen).

Veel gemeenten maken beleid op basis van deze SDG’s en ook steeds meer bedrijven vertellen aan welke ontwikkelingsdoelen zij een bijdrage leveren. Maar het zijn juist actieve bewoners die met hun initiatieven dagelijks bijdragen aan een betere straat, wijk of stad.

Deze dag kom je te weten wat het belang is van de SDG’s, wordt duidelijk hoe je deze kunt verbinden aan jouw initiatief en krijgen actieve bewoners die hiermee al aan de slag zijn een podium. Professionals ontdekken hoe zij zich via gezamenlijke doelen kunnen verbinden aan bewonersinitiatieven. Zo ontstaat een basis voor gezamenlijke actie! Voor meer informatie
parktheater.nl/nl/programma/8920/een_duurzame_wereld/Bewoners_werken_samen_aan/

DSE neemt deel aan deze dag ook om initiatieven via haar portal te ondersteunen en om er live verslag van te doen.

0-0-0-0-0-0-0-0-0

Reacties van ongeregistreerde of niet ingelogde gebruikers worden pas na goedkeuring zichtbaar in verband met spam!
Zelf iets te melden, samenwerken, ideeën, kritiek, een boek bespreking, een gedicht, meedenken over onze stad, wijk, het bedrijfsleven of de politiek? Ook daarvoor is plaats op onze portal. Registreer je dan even via www.dse.nl/schrijf-mee/ en je kunt dan je berichten later ook aanpassen of verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *