Bezinningsbijeenkomst en basiscursus bij het Rozenkruis

Op woensdag 9 september aanstaande wordt er in de tempel van de Internationale School van het Gouden Rozenkruis aan de Dierenriemstraat 4, 5632CM te Eindhoven wederom een bezinningsbijeenkomst gehouden, getiteld ‘Waarheid is een land zonder paden’:

Hoe vinden we de weg tot de waarheid die voorbij de menselijke overwegingen reikt?

Hoe is dat in deze tijd van nep-nieuws via de onderscheidene informatiekanalen?

Is er een weg tot het ware leven en hoe kunnen we deze vinden?

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. De tempel is al een half uur van tevoren geopend. Ieder wordt verzocht niet later dan een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. De toegang is vrij, maar van overheidswege dient wel een presentielijst getekend te worden.

Extra attentie:

I.v.m. met de coronamaatregelen is er een aangepast protocol. De 1,5 m afstand tot elkaar wordt gegarandeerd door iedereen een vaste zitplaats toe te wijzen. Verder verklaart elke bezoeker van het gebouw vrij te zijn van coronaklachten. Ben je zelf of is een van je huisgenoten ziek, verkouden, vermoeid, koortsig of kortademig, moet je hoesten, niezen of voel je je niet lekker, dan kun je niet komen!

We mogen het gebouw alleen maar op aanwijzing betreden. Dat is voor veel mensen nieuw. Zodra je binnenkomt kun je gebruikmaken van de desinfectiepomp om je handen te ontsmetten. Daarna hang je je jas op en loop je direct door naar de tempel. Eenmaal binnen volg je de aanwijzingen op van degene die de plaatsen aanwijst.Er is slechts 1 toilet beschikbaar, het invalidentoilet. We maken daar alleen in uiterste nood gebruik van. Na de bezinning gaan we ook direct weer naar buiten. Er zal geen gezamenlijk gesprek zijn en (helaas) ook geen koffie en thee geschonken worden.

Meer informatie: www.rozenkruis.nl

Basiscursus Rozenkruis

Binnenkort start in ons centrumgebouw aan de Dierenriemstraat 4 in Eindhoven ook weer de basiscursus ‘Verkenningen Rozenkruis en Gnosis’. Dit betreft een negental wekelijkse bijeenkomsten over de Universele Leer, gevolgd door een landelijke samenkomst op conferentieoord Renova te Bilthoven en drie facultatieve vervolglessen. De cursus kan naar verkiezing op de dinsdagavond of vrijdagmorgen gevolgd worden.

Data:

dinsdagavonden 15 (inleiding), 22 en 29 september, 6, 13 en 27 oktober, 10, 17 en 24 november;

vrijdagochtenden 18 (inleiding) en 25 september, 2, 9, 16 en 30 oktober, 13, 20 en 27 november

Tijd: 20.00-21.00 uur (dinsdag) of 10.00-11.00 uur (vrijdag), behalve tijdens de gezamenlijke bijeenkomst op Renova (datum nog onbekend, vermoedelijk januari/februari 2021)

Adres: Dierenriemstraat 4, Eindhoven

Kosten: €50,- inclusief map met cursusteksten en vegetarische lunch tijdens de bijeenkomst op Renova. Aanmelden: via de site www.rozenkruis.nl of aan de zaal.

De Verkenningen kunnen ook als webinar gevolgd worden via www.rozenkruis.nl.

Extra attentie:

I.v.m. met de coronamaatregelen is er een aangepast protocol:

De 1,5 m afstand tot elkaar wordt gegarandeerd door iedereen een vaste zitplaats toe te wijzen. Verder verklaart elke bezoeker van het gebouw vrij te zijn van coronaklachten. Ben je zelf of is een van je huisgenoten ziek, verkouden, vermoeid, koortsig of kortademig, moet je hoesten, niezen of voel je je niet lekker, dan kun je niet komen!

De bijeenkomsten mogen van overheidswege niet langer dan een uur duren. Daarom kan er helaas ook geen koffie en thee geschonken worden.

Er is slechts 1 toilet beschikbaar, het invalidentoilet. We maken daar alleen in uiterste nood gebruik van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *