Bezinningsbijeenkomst bij het Rozenkruis

Op woensdag 14 oktober aanstaande wordt er in de tempel van de Internationale School van het Gouden Rozenkruis aan de Dierenriemstraat 4 te Eindhoven wederom een bezinningsbijeenkomst gehouden, getiteld ‘Waarheid is een land zonder paden’.

Let wel: de tekst van deze bijeenkomst is dezelfde als die op woensdag 9 september werd overgedragen.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. De tempel is al een half uur van tevoren geopend. Ieder wordt verzocht niet later dan een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. De toegang is vrij, maar van overheidswege dient wel een presentielijst getekend te worden.

Hoe vinden we de weg tot de waarheid die voorbij de menselijke overwegingen reikt?

Hoe is dat in deze tijd van nep-nieuws via de onderscheidene informatiekanalen?

Is er een weg tot het ware leven en hoe kunnen we deze vinden?

 

Extra attentie:

I.v.m. met de coronamaatregelen is er een aangepast protocol. De 1,5 m afstand tot elkaar wordt gegarandeerd door iedereen een vaste zitplaats toe te wijzen. Verder verklaart elke bezoeker van het gebouw vrij te zijn van coronaklachten. Ben je zelf of is een van je huisgenoten ziek, verkouden, vermoeid, koortsig of kortademig, moet je hoesten, niezen of voel je je niet lekker, dan kun je niet komen!

We mogen het gebouw alleen maar op aanwijzing betreden. Dat is voor veel mensen nieuw. Zodra je binnenkomt kun je gebruikmaken van de desinfectiepomp om je handen te ontsmetten. Daarna hang je je jas op en loop je direct door naar de tempel. Eenmaal binnen volg je de aanwijzingen op van degene die de plaatsen aanwijst.

Er is slechts 1 toilet beschikbaar, het invalidentoilet. We maken daar alleen in uiterste nood gebruik van.

Na de bezinning gaan we ook direct weer naar buiten.

Er zal geen gezamenlijk gesprek zijn en (helaas) ook geen koffie en thee geschonken worden.

Meer informatie: www.rozenkruis.nl

Een reactie

  • Rien Valk

    Beste rozenkruisers,

    We hebben jullie in het verleden al een paar keer gemaild om een passende uitgelichte afbeelding te plaatsen helaas geen antwoord gekregen. We zijn nu in afwachting van jullie reactie. Jullie oude account bij DSE hebben jullie niet overgezet naar flexwebhosting!
    vRIENdelijke groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *