Bezinningsbijeenkomsten bij het Rozenkruis

Op de woensdagen 11 november en 9 december aanstaande worden er in de tempel van de Internationale School van het Gouden Rozenkruis aan de Dierenriemstraat 4 te Eindhoven wederom bezinningsbijeenkomsten gehouden, beide getiteld ‘Wie ben je zelf’.

De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en duren ongeveer 30 minuten. De tempel is al een half uur van tevoren geopend. Ieder wordt verzocht niet later dan een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. Vanwege de beperking van overheidswege tot een maximum van 30 aanwezigen dient u zich voor deze bijeenkomsten vooraf per mail aan te melden: centrumeindhoven@rozenkruis.nl.

Wie ben je zelf? Je bent mens, je bent bewustzijn.

Richt je je op zuiverheid, liefde en kracht, dan zal een nieuw magnetisch stelsel vrijheid in je kunnen krijgen.

Extra attentie:

I.v.m. de coronamaatregelen is er een aangepast protocol. De 1,5 m afstand tot elkaar wordt gegarandeerd door iedereen een vaste zitplaats toe te wijzen. Verder verklaart elke bezoeker van het gebouw vrij te zijn van coronaklachten. Ben je zelf of is een van je huisgenoten ziek, verkouden, vermoeid, koortsig of kortademig, moet je hoesten, niezen of voel je je niet lekker, dan kun je niet komen!

We mogen het gebouw alleen maar op aanwijzing betreden. Dat is voor veel mensen nieuw. Zodra je binnenkomt kun je gebruikmaken van de desinfectiepomp om je handen te ontsmetten. Daarna hang je je jas op en loop je direct door naar de tempel. Eenmaal binnen volg je de aanwijzingen op van degene die de plaatsen aanwijst.

Er is slechts 1 toilet beschikbaar, het invalidentoilet. We maken daar alleen in uiterste nood gebruik van.

Na de bezinning gaan we ook direct weer naar buiten.

Er zal geen gezamenlijk gesprek zijn en (helaas) ook geen koffie en thee geschonken worden.

Meer informatie: www.rozenkruis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *