Crowdfunding doel voor Eindhovens koor bijna bereikt

Het projectkoor “werk in uitvoering” heeft nog 90 Euro te gaan om de 1500 Euro te bereiken als bijdrage in de kosten voor hun muziektheater voorstelling de laatste dans. Laat je muzikale hart spreken en en kijk op www.voordekunst.nl/projecten/6907-muziektheater-de-laatste-dans-1#updates wat je kunt bijdragen om die 1500 euro vol te maken. Meer mag natuurlijk ook! Daarmee ondersteun je de tweede muziektheater voorstelling van het koor. De eerste was eind 2016 met de voorstelling beslist.

Happy days are here again uit de voorstelling beslist – Foto: Hanneke Sieben

Als je op de projectpagina van voordekunst.nl door scrolt kom je tevens hun oproep tegen om mee te doen aan een karaokeavond op 16 juni. Voor de Eindhovense zangliefhebbers een unieke mogelijkheid om samen met een koor te zingen. Zeker als je het enthousiasme van de foto hierboven bekijkt, dat spat er toch vanaf? Ook deze avond draagt bij aan de kosten voor de voorstelling. De koorleden doen er echt alles aan om hun voorstelling mogelijk te maken.

De Laatste Dans staat gepland voor 25, 26, 27, 28 oktober en 2, 3, 4 november in Pand P leenderweg 65 (onze voormalige Plaza bioscoop)

Kijk voor meer informatie op:
www.laatstedans.nl
www.projectkoor-wiu.nl
www.koorstelling.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *