Crowdfunding voor Eindhovense muziektheater voorstelling

Help mee om een mooi Eindhovens initiatief te realiseren. Projectkoor Werk in uitvoering staat onder hoogspanning om hun tweede muziektheater De Laatste Dans te realiseren in pand P onze voormalige Plaza bioscoop.

Crowdfunding
Om over 5 maanden een bijzondere voorstelling neer te zetten is er behalve oefenen en nog eens oefenen ook geld nodig om alle kosten van o.a. regie, geluid en zaal huur te dekken. Daarvoor zijn ze op www.voordekunst.nl/projecten/6907-muziektheater-de-laatste-dans-1 een crowdfundingsactie gestart. Doe mee en kijk/klik op “voor de kunst” wat je wilt en kunt bijdragen!

Tijdens de koningsmarkt in het stadswandelpark – Foto: Rikie Hoek

Vrienden worden
De koorleden zitten zelf ook niet stil en hebben bijvoorbeeld tijdens de koningsmarkt in het stadswandelpark spullen verkocht en met een aantal koorleden een optreden verzorgt. Verder organiseren ze op 16 juni een Karaoke-Avond daarnaast kunt je voor € 5,- vriend worden van De Laatste Dans

Een terugblik uit de eerste voorstelling Beslist – Foto: Hanneke Sieben

Zondagmiddag wordt er weer druk gerepeteerd en deze keer dankzij de gastvrijheid van onze stadsschouwburg in een van hun grotere repetitie ruimtes. Dat is weer eens wat anders dan repeteren in het Oude Raadhuis in tongelre waar op iedere maandagavond de repetities zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *