De verkleedkoffer is weer in Arno’s theater


Het is altijd gezellig om met de kinderen of kleinkinderen naar Arno’s theater te gaan in de herfst en de winter. Dat kan nu weer in “De Verkleedkoffer” met Arno Huibers en Paul van der Heijden
Voor het allerlaatste seizoen is deze voorstelling nog te zien op 23 oktober, 27 november, 27 en 28 december.
Arno Huibers als acteur, mime- en maskerspeler en Paul van der Heijden als virtuoos bespeler van bijzondere instrumenten, houden hun kinderpubliek en volwassenen een uur lang op het puntje van de stoelen. Vrolijkheid en plezier zijn troef in deze zeer muzikale theatervoorstelling. Maar daaronder speelt ook een serieus thema als kiezen voor wie je bent en wat je het liefst wilt worden.
Verhaal
Op ontdekkingsreis gaan is natuurlijk het leukste dat er is. Een vrolijk mannetje droomt ervan de wijde wereld in te trekken om iets anders te worden dan de hele dag op het kantoor van zijn vader te zitten. Hij gaat op avontuur met een grote verkleedkoffer en komt een ‘keigoeie’ muzikant tegen. Wat is er fijner dan samen muziek te maken en sexy-fonist te worden… “Saxofonist zul je bedoelen… maar dan moet je wel eerst je blouse strijken!” (zucht).
Of toch liever danseres worden…oei of een reuzen-baby, of djembé trommelende oma of drummend straatschoffie.In De Verkleedkoffer herkennen kinderen zich met het grootste plezier via de spelers in het ‘doen alsof’. Om aan het einde te ontdekken wie je het liefste bent!

Na afloop mag ieder kind nog met een van de maskers op de foto en even ‘jammen’ (een soort muzikaal rammelen) op de percussie-instrumenten samen met Paul van der Heijden.

Speelplek: Arno’s Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
Data: 23 oktober, 27 november, 27 en 28 december 2022
Aanvang: 15 uur
Leeftijd: 4 – 10 jaar + volwassenen
Entree: € 7,50 kind / € 12,50 volwassene (vanaf 16 jaar)
Reserveren: www.ticketkantoor.nl/events/verkleedkoffer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *