Doe je mee met Glowoff 2018?

Licht moet toch in onze haarvaten zitten?

In veel steden tref je door de overheid ondersteunde culturele projecten aan, waar omheen zich in de loop der tijd kleine/particuliere initiatieven vormen. Dat kan in de loop der jaren uitgroeien tot iets groots. Het zgn. “Off circuit”. Denk daarbij aan Avignon, Edinburg en het lichtfestival van Lyon. Het begin van ‘Glow off’ is met veel enthousiasme in 2012 gemaakt met drieëntwintig deelnemers. Doe dit jaar ook mee! Juist in Eindhoven waar lichtkennis en creativiteit samen komen. Wil je meedoen? Kijk dan op glowoff.dse.nl en laat je inspireren door de voorbeelden en filmpjes van de voorgaande jaren.

Het gaat niet om grote projecten die zijn prachtig maar juist om met eenvoudige middelen in je woonwijk, thuis, in atelier, bedrijf, winkel, buurthuis, clubgebouw of vereniging een lichtwerk te creëren.

Dat zou zelfs een kaars voor elk raam kunnen zijn of op calqueerpapier een tekeningen maken en uitprinten die je op de ramen plakt en die je van binnen uit verlicht. Dat kan al met een led blokje of ledreepje van een euro, een energiezuinige SL/PL lamp, een oude diaprojector,beamer, enz. maar ook met de (kerst)feestverlichting die je al in huis hebt. Als je kunt werken met beamer en computer kan je er natuurlijk iets heel bijzonders van maken. Mocht je creatieve ideeën hebben die anderen ook kunnen gebruiken deel ze dan bij voorkeur hier of via een mail naar glowoff met ons.

Geef dit door aan zoveel mogelijk mensen, schrijf er over op Twitter of like ons op www.facebook.com/glowoff en help mee om Glow off naast Glow van alle Eindhovenaren te laten worden.
Helpen echte Eindhovenaren mee?
https://www.facebook.com/JeBentEenEchteEindhovenaarAls/

Glow off, Eindhovenaren laten het licht zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *