Dromen waarmaken in Eindhoven?

Droom mee!
Wij (Eindhoven in dialoog) willen een Droom realiseren: wij zien voor ons dat bewoners van de stad Eindhoven hun dromen formuleren op 13 april en voor het realiseren van deze dromen een verbinding aangaan met een Gemeenteraadslid en iemand van Gilde Plus. Dit is ook een kans om verder te gaan met waar de Eindhovense G1000 gebleven is.

Doe mee!
Het trio gaat (met respect voor wat ieder verder allemaal nog doet) voor de gezamenlijke stap- voor- stap- realisatie van de Droom van de bewoner! De bewoner is leidend, het raadslid en het Gilde Plus lid (én hun netwerken, van alle drie!) zijn beschikbaar en ondersteunend.

Waar:
Op 13 april In de Grote Foyer van het Parktheater www.parktheater.nl

Programma.

13.00-15.00 uur
Dialoog van bewoners van de stad, begeleid door opgeleide gespreksbegeleiders van Eindhoven in Dialoog

15.00-16.30 uur
Dromers en hun Dromen matchen met Gemeenteraadsleden en leden van het Gilde Plus.

De bewoners van de stad zijn zo in de gelegenheid vanuit hun eigen ervaring en vanuit hun droom een persoonlijke verbinding aan te gaan met en steun te ontvangen van een Raadslid, dat geboeid is door die droom! Raadsleden krijgen een mooie gelegenheid om meteen na de Gemeenteraadsverkiezingen hun betrokkenheid te tonen aan bewoners en om zeer concreet op een nieuwe manier met hen aan de slag te gaan. Gilde Plus leden kunnen hun mogelijkheden inzetten op waar bewoners en raadsleden behoefte aan hebben bij de realisatie van de droom.

Doe mee en meld je gratis aan als bewoner, raadslid en/of Gilde plus – lid via Eindhoven in Dialoog.nl

Voor politieke achtergrond informatie en een overzicht kijk en klik hier eens:
www.dse.nl/dse-helpt-kiezen/

3 reacties

 • Patrick Lieberwirth

  Doordat het te laat bij mij bekend was heb ik helaas geen vrij van mijn werk om aanwezig te zijn. Er werd geopperd om dan een reactie te plaatsen en misschien dat iemand dan mijn droom zou kunnen vertellen .

  Mijn droom :
  Wat zou het toch mooi zijn als een hele goede vriendin van mij met een geweldig zoontje na inmiddels 313 dagen ofzo weer een thuis zou hebben. Ze hebben wel een huis alleen is het niet mogelijk om daar aanwezig te zijn doordat er een buurman is die niet alleen hen maar een hele straat “terroriseert” . Geen verjaardag kunnen vieren , geen sinterklaas , kerst etc . En wat nog veel erger is geen rust , geen eigen plekje helemaal niets . De politie wil of kan , in ieder geval doet er niets mee . Het woonbedrijf ontkent eerst de problemen om vervolgens te zeggen dat het wel bekend is .. Verder in haar strijd om de welverdiende rust te krijgen die haar beloofd was zocht ze contact met oa de burgemeester maar daar krijgt ze niet eens een bericht van terug . Via Rudy Reker leek er schot in de zaak te komen maar door diverse instanties zijn afspraken weer gecanceld en is er dus nog steeds niets veranderd in de situatie . Mijn droom : geef de buurman een andere plaats waar hij goed op zijn plek is maar anderen niet lastig kan vallen. Daardoor zouden eindelijk na een hele lange turbulente tijd zij kunnen genieten van rust en nog belangrijker een veilig thuis .

 • Joop Hendriks

  Kansen om burgerinitiatieven van droom naar daad te tillen.
  Raadsleden en Gemeente kunnen ambitie waarmaken om de stad zelf tot initiatieven te laten komen.

  zie ook:
  https://www.040goedbezig.nl/projects/draaiboomhof/
  http://www.draaiboomhof.nl/vervolg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *