DSE helpt en niet alleen bij het kiezen

De beheerder van de site www.sparrenstraat.dse.nl was aan het opruimen en kwam een oude DSE cd en floppy’s met lessen en informatie tegen uit 2003 die er toe hebben bijgedragen om een website voor de Sparrenstraat te maken. Bedankt Inge dat je dit met ons wilde delen.

Behalve Inge’s Sparrenstraat site zijn er nog veel meer DSE bewoners die een gratis site bij ons hebben aangemaakt bijvoorbeeld deze uit Geldrop: www.wijkbladcoevering.dse.nl/wordpress/ die heel actief is.

Iedereen uit de regio kan op onze Digitale Stad berichten plaatsen of met een gratis account inclusief e-mail en fotoalbum zijn eigen website maken. Kijk maar eens rond. Voor een historisch overzicht kijk op www.dse.nl Hier op dse.nl zijn we bezig om onze site te vernieuwen.

Een reactie

  • Op 12 mei 2003 startte het project Webstrijd, in opdracht van Digistein. Met behulp van een account van DSE konden de deelnemers een website maken voor hun straat. Ik maakte een website voor mijn straat, de Sparrenstraat. Ook hielp ik mee met de bouw van de eerste Drents Dorp website en bouwde ook mijn eigen website op DSE, die ik nog steeds heb. Later heb ik ook voor het koor waar ik bij zat (Otherwise) een nieuwe website via DSE gebouwd. Nog steeds maak ik veel en dankbaar gebruik van alles dat DSE te bieden heeft! Al bijna 15 jaar! ­čÖé En de cd-rom en de diskette, die bewaar ik goed! Goede herinneringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *