E-health, een blijvende belofte of realiteit?

KNMG District Zuid Oost Brabant nodigt geïnteresseerden uit voor het E-health congres in het Evoluon in Eindhoven op 28 juni 2018.

Wat betekent het voor arts en patiënt?

Zuid Oost Brabant is bekend als Brainport regio: de meest innovatieve regio met een hoogwaardig technologisch ecosysteem.
Wat gaat eHealth in de toekomst betekenen? Omarmen en meebewegen? Kritisch afwachten of actief uitdragen? Wordt het de taak van een arts om patiënten te leren omgaan met medische apps en technische hulpmiddelen? Wie doet straks aan longitudinale zorg? En waar blijft het hoofdbehandelaarschap? Misschien wordt ook voor de dokter veranderen de norm en blijft veerkracht noodzakelijk.

Denk en praat mee over de toekomst van medisch handelen, de inhoud van het vak van dokter en de wijze van samenwerken.

Het congres biedt u: visies op de toekomst, verhalen over valkuilen en verhalen die inspireren. De discussie over eHealth onder artsen willen we graag stimuleren; leren van elkaar en zorgen dat alle patiënten er beter van worden.

Er vinden interessante workshopsessies met experts op het gebied van eHealth toepassingen plaats. Zo hoort u meer over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. U kunt hier onderling ervaringen delen, en ideeën en inzichten bespreken. Thema’s die o.a. belicht worden zijn psyche, hart-vaatziekten, diabetes mellitus, medische ethiek en juridische aspecten.

Het programma start om 15.00 uur en biedt naast plenaire keynote speakers ook twee ronden met workshopsessies. Na het diner vervolgt het programma tot 21.00 uur. Accreditatie wordt aangevraagd (5 punten). Een persoonlijke uitnodiging kunt U aanvragen bij: r.strik@fed.knmg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *