Een hele goede morgen.

Het CDA gaat campagne voeren voor het groeten. Je kunt hen straks herkennen aan de leuze: Een hele goede morgen! Ik zou met een halve al niet ontevreden zijn. Als het CDA daar nou eens voor zou zorgen; ze zitten per slot van rekening in de regering.

Een hele mooie morgen zon – Foto: Rien Valk

2 reacties

  • Gouddelver

    Ja, ik heb daar meer ideeën over dan ik hier kwijt kan. En het wordt natuurlijk politiek. Laat ik beknopt zijn;. 1. Meer overheidsgeld voor goede gezondheids- en bejaardenzorg. 2. Minder geld voor grote particuliere rijkdom; dus meer inkomensgelijkheid en minder armoede. 3. Verhoging van de rekenrente voor pensioenfondsen, zodat ze kunnen indexeren. 4. Minder verspilling van overheidsgeld aan prestigeprojecten.
    Als voorbeeld van het laatste lees;’ Ambtenaren rillen en vallen van de trap in gloednieuw ministerie’, dat voor 267 miljoen gerenoveerd is (www.ed.nl/politiek/ambtenaren-rillen-en-vallen-van-de-trap-in-gloednieuw-ministerie~a2fc0820/)

  • Rien Valk

    Hoe zouden ze daar voor kunnen zorgen Lau heb jij daar ideeën over? Overigens wat meer aandacht voor elkaar en een groet kan geen kwaad. Al zal het in een kleinere gemeenschap wat meer op zijn plaats zijn. Ik zie me in de Eindhovense binnenstad niet repeterend goed morgen wensen aan elke voorbijganger 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *