Een nieuw jaar ligt voor ons

De achtergrond voor onze nieuwjaarswens heb ik gefotografeerd in de oude gang onder het station Eindhoven waar Daan Roosegaarde een impressie maakte van Europa uit de ruimte vermoedelijk op basis van NASA beelden.

Hebben Jullie de oudejaarsconferences van onze Brabanders Marc-Marie Huijbregts en Guido Weijers ook gezien? Ik vond Guido een fractie beter en jullie?
Vooral leuk was het “vraaggesprekje” van Guido met Mark Rutten over de dividendbelasting. De manier waarop Guido zicht zelf via een videocamera aan het publiek liet zien was heel vernieuwend, toch?

Voor onze Digitale Stad staan er grote veranderingen aan te komen waarover jullie binnenkort een mail van het bestuur mogen verwachten. Graag ik lees ik hier wat DSE in de afgelopen vijfentwintig jaar voor jullie heeft betekend en hoe gehecht je bent aan het mail adres @dse.nl

De DSE redactie hoopt onze lezers in het komend jaar regelmatig terug te zien op onze portal met reacties en eigen berichten. Graag tot ziens

2 reacties

 • Folkert de Jong

  DSE heeft in het verleden veel voor mij betekend. Grofweg van 2000-2005 heb ik voor verschillende kleine organisaties in Eindhoven hun eerste website gemaakt en onderhouden, allemaal met een editor in html, nog geen WYSIWIG. De tijd van de piepende en krakende modempjes. Maar die organisatietjes zijn geleidelijk verdwenen of veranderd.

  Dus sindsdien gebruik ik van DSE alleen nog het e-mail adres, dat ik nu al bijna twintig jaar heb, Ik ben al jaren heel tevreden over het spamfilter van DSE.

  Dat e-mail adres gebruik ik op heel veel plekken. Dus afscheid moeten nemen van @dse.nl zou niet alleen een brok in mijn keel veroorzaken, maar ook een heel brok werk…

  • Rien Valk

   Bedankt Folkert voor je reactie.
   Als je er tijd voor kunt vinden kun je er misschien een nieuwe bijdrage aan wijden over wie waarvoor en wat er toen gebruik van maakte? Wat het DSE E-mailadres aangaat doet het DSE bestuur er alles aan om dat op een of andere manier zo goedkoop mogelijk voor de gebruikers te behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *