Eindhoven vaccinatie tegen corona komt dichterbij.

Hoewel in Eindhoven? De eerste oproep lag bij ons afgelopen dinsdag in de brievenbus. Als rasechte Eindhovenaren verwacht je dan in onze eigen stad gevaccineerd te worden. Dat viel tegen op internet bij het aanmelden liepen we tegen dit scherm aan:

Helmond Veghel of Oostrum! Dat viel wat tegen maar ja op basis van hoe eerder hoe liever alvast de eerste vaccinatie aangemeld en dan maar in Veghel. Nu even afwachten wanneer de tweede uitnodiging zou binnenkomen die kwam een dag later achteraf hadden we beter even kunnen wachten tot die ook binnen was. Dus weer naar de site www.coronavaccinatie-afspraak.nl zoals dat ook op de uitnodiging vermeld staat. Maar helaas die site wilde niet meer openen en verwees later steeds door naar andere overheids sites, op dit moment krijg je coronatest.nl/ te zien en daar vind je dan ook weer een aanmeld mogelijkheid. Verwarrend dus.

Tip voor de overheid: meld in de kop van die pagina even dat het een (tijdelijke(?) omleiding betreft!

Uiteindelijk gisteren alles maar via de (GGD) telefoon gedaan daar ben ik echt over te spreken! Ik trof een zeer vriendelijke, aan de stem te horen, jonge dame met een licht Limburgs accent die het zelfs klaar speelde om mijn echtgenote en mijzelf op de zelfde dag in Eindhoven te laten vaccineren! Ze kreeg het er wel warm van, maar het lukte om Veghel te vervangen door het veel logischer Eindhoven en maar een paar dagen later kunnen we nu samen rond de zelfde tijd gevaccineerd worden. Ik heb haar uitgebreid bedankt. Een klein uurtje later hadden we alle twee onze mailbevestiging binnen.

Chapeau dus voor de GGD!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *