Eindhovens Wandelclubje, 10 kilometer wandeling, zondag 2 februari 2020

We verzamelen bij Eurocamping Vessem, Zwembadweg 1, 5512 NW Vessem. Je rijdt het park op en parkeert je auto op de parkeerplaats aan de rechterkant van de weg. Dan loop je naar de slagboom en vrijwel direct na de slagboom aan de linkerkant is het café waar we verzamelen. Het café is open vanaf 12:45.

De wandeling

Omstreeks, maar niet eerder dan, 13:00 gaan we wandelen. We lopen richting Vessem door bos en weilanden en hebben een pauze bij de Gouden Leeuw. Vanaf daar lopen we weer met een mooie omweg richting de parkeerplaats van Eurocamping Vessem.

Etentje

Deze keer gaan we, degenen die dat willen, eten na afloop van de wandeling. Dit is een uitzondering. Normaal is er geen etentje na afloop van de wandeling tenzij er deelnemers zijn die dat onderling afspreken. Het etentje gepland bij Restaurant De Bengel, Markt 13 in 5521 AJ Eersel. Aanmelden is verplicht. Deelname is mogelijk zolang er plaatsen zijn, dus pas na bevestiging onzerzijds.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via ons contactformulier is gewenst, niet noodzakelijk, behalve als je mee wilt eten, dan is aanmelden verplicht.

Carpoolen

Als je wilt carpoolen, meerijden, stuur ons dan voor donderdag 30 januari 2020 een e-mail zodat we kunnen afstemmen wat mogelijk is.

Overig

Meer informatie over het Eindhovens Wandelclubje is te vinden op onze website.
Onze disclaimer is van toepassing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *