Even er tussen uit met Arno Huibers

Afgelopen zondagmiddag waren we weer bij Arno op bezoek, onze eigen Eindhovense mime clown in zijn theatertje achter in de tuin. Hij nam ons mee in “Hommage aan de clown” zijn interpretaties van de grootmeesters van de clownswereld. Heerlijk om op een vrijdagavond of zondagmiddag even alle beslommeringen achter je te laten. Echt een feestje om erbij te kunnen zijn.

Foto: Rien Valk

Zo neemt hij de rol van Chaplin over en vervolgt het samenspel met Keaton in Limelight. Om vervolgens als stoffige toneelmeester in een vermakelijke drumact van de jonge Rowan Atkinson te verdwalen. De Russische clown Slava Polunin inspireert Arno tot een romantische datingact onder het ’pluchen maanlicht’ met twee giga telefoons.
De voorstelling eindigt met een kleurrijke multimediale act, waarmee Arno Huibers zijn clown naar de 21ste eeuw brengt.

Regie Geert Niland / techniek Rob Bügel

Foto: Rien Valk

Wie heeft er als kind wel eens gedroomd over een eigen theater in de achtertuin, Arno heeft die droom waar gemaakt. Een theater met alles erop en eraan, klein maar fijn met circa 80 plaatsen.
Echt een aanrader om Arno’s voorstellingen te bezoeken. Ben er wel op tijd bij met reserveren, afgelopen zondag was het uitverkocht!


Plaats

Arno’s Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
Reserveren
www.ticketkantoor.nl/events/hommage

Data:
April: 8, 10 Mei: 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27, 29
Tijden
Vrijdagavonden 20 uur en zondagen 15 uur
Entree
€ 16,- volwassenen en € 10,- kinderen tm 16 jaar (Kinderen welkom vanaf 8 jaar)

Meer over Arno: www.arnohuibers.nl/

Foto: Rien Valk

3 reacties

 • Arno Huibers

  Uit de beschrijving lijkt het me een prachtige voorstelling. Ik denk dat ik ook maar eens ga kijken

  • Rien Valk

   Bedankt voor je clowneske reactie Arno. 😉
   Vraagje, behalve deze trailer youtu.be/TcPQHksVlz4 wordt er tijdens de repetities naast de aanwijzingen van jouw regisseur ook nog video opgenomen om even terug te kijken, ter lering ende vermaak?

   • Arno

    Wij hebben in de lange aanloop/ repetitieperiode tijdens de coronatijd tientallen keren gebruik gemaakt van het medium video. Het is uiterst zinvol geweest. Het liefst zou ik een van de toekomstige voorstellingen opnieuw willen vastleggen om verder aan details te kunnen werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *