Geeft Trump zijn verlies toe?

Joe Biden elected president melde CNN! Nu afwachten of Trump nog lang doorgaat met rechtszaken. Ik vrees dat het nog even zal duren voor dat hij zich bij zijn verlies neerlegt.
Zeker als je dit CNN bericht van Daniel Dale er bij betrekt: ” President Donald Trump hield op donderdagavond de meest oneerlijke toespraak van zijn voorzitterschap.” Waarbij de fact checkende commentator schreef “Ik heb het transcript van elke Trump speech sinds eind 2016 bekeken of gelezen. Ik heb duizenden en duizenden van zijn valse beweringen gecatalogiseerd. Ik heb hem nog nooit zo grondig en schandelijk zien liegen als op donderdagavond in het Witte Huis.” Dat ging over de toespraak waarin hij de winst al reeds claimde.

Laten we hopen dat we dit snel achter de rug hebben en dat sommige politici niet langer zijn grove leugenachtige voorbeeld volgen en weer op een normale fatsoenlijk manier met elkaar omgaan.

Blijft de vraag wat Trump naast zijn leugens en fake news echt heeft bijgedragen, aan verbeteringen voor de Amerikanen in de afgelopen vier jaar, dat er zoveel mensen toch op hem gestemd hebben?

Naschrift
In de uitzending van Buitenhof vanuit Amerika bleek nog eens hoe verdeelt ze daar zijn, toen Twan Huys sprak met o.a. David Corn en Diane Atkins.

Een reactie

  • bleenhouwers

    Als men niet overgaat tot hertelling waar het erom spant zal dat als een rem werken bij de totstandkoming en het functioneren van de nieuwe regering. Trump zal waarschijnlijk knokken tot ie erbij neervalt. Of… We hebben straks naast een dubbele Paus ook nog een dubbele Amerikaanse president. Is weer eens wat nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *