Genneper parken loop 2019 doe je mee?

Op zondag 6 januari vanaf 10.00 uur vindt de traditionele Genneper Parken Loop plaats. Deze loop is ideaal om sportief het nieuwe jaar in te gaan voor zowel jonge lopers als de meer getrainde lopers. De afstanden bedragen dit jaar 2km (ook wel Joop Veelenturf Run), 4km, 8km en 14km.

De opbrengst zal gaan naar de GP Bulls en de Blade-uitleen van Eindhoven Atletiek. De GP Bulls is een E-hockey vereniging uit de Genneper Parken. Zij maken het voor mensen met een fysieke beperking mogelijk toch hun favoriete sport hockey op het hoogste niveau te beoefenen.
De Blade-uitleen zorgt ervoor het uitlenen van protheses (blades). Hierdoor wordt de financiële drempel voor een potentiële sporter met een beperking minder groot om daadwerkelijk te gaan sporten.

Samen met de verenigingen uit de Genneper Parken zullen de GP Bullsaanwezig zijn op de sportmarkt. De markt vindt plaats bij HC Oranje-Rood, waar ook de start en finish zijn. Ideaal om onder genot van een hapje en een drankje de kerst- en vakantieverhalen uit te wisselen.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via inschrijven.nl. Kosten bedragen €4,- voor de 2 kilometer. De andere afstanden bedragen €10,-. Voor toeschouwers is het evenement uiteraard geheel gratis.

Meer weten? Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina GenneperParkenLoop2019

Cees Wartenbergh Verantwoordelijke organisatie Genneper Parken Loop & contactpersoon goede doelen
c.wartenbergh@upcmail.nl
+316 46037000

Peter Koole Contactpersoon communicatie organisatie Genneper Parken Loop
organisatie.gpl@outlook.com
+316 46979819

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *