Heb jij ook last van alle ***Spam*** op je mailprogramma?

Als je bent overgeschakeld met DSE dan heb je waarschijnlijk veel ***Spam*** in je mailbox. Dat is tijdelijk: als de conversie voor iedereen voltooid is dan gaat het spamfilter van FlexWebHosting werken en dan wordt het weer een stuk rustiger.

Als je nu zelf iets wilt doen dan kun je eigen spamfilter zelf instellen. Dit heeft Egbert-Jan voor ons uitgezocht:

” Je kunt met zogenaamde rules op je PC, Mac, smart phone, tablet in je mailprogramma rules instellen om spam direct weg te gooien. Maar op sommige mailprogramma’s lukt of kan dat niet. Bij de nieuwe roundcube webmailprogramma is een mooie instelling mogelijk om spam al direct bij de ‘server’ weg te gooien.

Login op email.dse.nl/webmail. Dan kom je in roundcube. Rechtsboven zit instellingen, het tandwieltje/settings. Kies daar in de linker kolom filters, en na onderste item, dan krijg je drie kolommen, kies het plus teken bij de rechter kolom om een filter in te stellen. Hier kun je aan de slag met zelf rules in te stellen.”

Een reactie

  • Rien Valk

    Als extra ondersteuning nog een paar screendumps. De berichten gemerkt met ***spam*** gaan in het voorbeeld naar de prullenbak. Mocht je nog andere vragen of ervaringen hebben over en met de verhuizing deel ze hier met ons dat is vast ook bruikbaar voor andere DSE-ers.

    null

    Kijk even rond wat er allemaal mogelijk is door te klikken op het vinkje. Vergeet niet om op opslaan te klikken als je klaar bent!

    null

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *