Het weerbericht van Gerrit is vertraagd

Normaal verwacht U hier de overpeinzingen van onze weerman Gerrit over de afgelopen maand. Deze keer komt het iets later omdat Gerrit voorlopig even niet achter zijn PC kan zitten door wat lichamelijk ongemak. Dus kan hij niet de noodzakelijke statistieken bij elkaar sprokkelen die nodig zijn voor zijn weerpraatje. We wachten dus rustig af tot we weer het weer kunnen verklaren.

Gerrit, we hopen dat je snel weer aan de slag kunt!

Een reactie

 • Rien Valk

  Beterschap Gerrit en dat je maar gauw weer een overzicht kunt schrijven! Want het blijft leuk en nog altijd de moeite waard om de Eindhovense maand overzichten van onze eigen DSE weerstatisticus te lezen, en dat al meer dan 10 jaar! Het eerste Eindhovense overzicht van Gerrit op DSE was op 23 december 2007 https://www.dse.nl/blog/26588?from=438 en is inmiddels meer dan 4600 keer bekeken.

  Dankzij Gerrit maakte ik ook kennis met een mooi uit Noorwegen afkomstig weeroverzicht over Eindhoven waar je in een oogopslag het weer van de komende 48 uur kunt overzien:

  meteo

  http://www.yr.no/place/Netherlands/North_Brabant/Eindhoven/hour_by_hour.html
  Ook in mijn vakantie dorp of stad in Europa wil ik dat nog wel eens gebruiken. Het enige nadeel is dat die mooie overzichten maar twee keer per dag worden bijgewerkt maar ze zijn toch redelijk betrouwbaar houd het zelf maar eens een tijdje bij.

  Als je het Eindhovense weer van uur tot uur wilt checken dan is de onderstaande informatie afkomstig uit de weerkamer van vliegbasis Eindhoven https://nl.allmetsat.com/metar-taf/nederland-belgie-luxemburg.php?icao=EHEH zeker de moeite waard om te bekijken. Ook op vakantie kun je een vliegbasis in de buurt opzoeken via die site.

  meteoEHV

  Gerrit nog eens extra bedankt voor al jouw bijdragen en hopelijk laat je gezondheid het toe om ons nog lang van jouw statistieken en observaties te laten genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *