Hoe word jij gelukkig in Brainport?

We nodigen je uit om mee te praten over hoe wonen in Eindhoven leuker kan worden. Op vrijdag 2 november zijn er op 11 plaatsen in de stad Dialoogtafels waar je op een gestructureerde manier je ideeën kunt delen. En waar je je laat inspireren.
Want dat is het idee achter onze Dialoog: gedachten delen en ontvangen rondom het thema. Niet discussiëren, niet argumenteren, maar vertellen zonder dat je in de rede wordt gevallen. Anderen luisteren, en jij luistert op jouw beurt naar de anderen. En allemaal ga je met je eigen concrete ik-doe-stap naar huis. Je hebt nieuwe mensen ontmoet, en wie weet wat voor verrassingen ervaren.

Eindhoven in Dialoog
Deze dag wordt je aangeboden door de mensen van Eindhoven in Dialoog, in samenwerking met de partners waar we via Sociaal Kapitaal en gesloten beurs mee samenwerken: gemeente Eindhoven, Rabobank Eindhoven-Veldhoven, Fontys Communicatie, GGzE, Vitalis de Horst/Kronehoef, Stichting Ik Wil en anderen. Je ziet onze aankondigingen op de ledschermen aan de Kennedylaan en de rondweg en vindt alle informatie via onze website. We bieden je een dag met de kans op unieke kennismakingen – je weet van tevoren niet wie je treft aan jouw Dialoogtafel, en/of van welke initiatieven je hoort die voor jou interessant zijn. Je weet wel dat mensen naar jouw verhaal gaan luisteren. Naar jouw ervaringen met (niet) gelukkig zijn in Eindhoven, en naar jouw dromen over hoe het perfect mooi zou kunnen zijn.

Thema ‘Domweg gelukkig in Brainport’
Ieder jaar gaan we in de zomer een thema kiezen voor de Dag van de Dialoog in november. Wie wil doet mee op de zaterdag die als ‘thema-vaststel-dag’ wordt gekozen. Via verschillende rondes word je dan uitgenodigd om je ideeën in te brengen. Ergens halverwege de dag ontstaat er een gezamenlijk idee over wat het thema zal zijn, en er wordt een titel gekozen. Dit jaar draaien de gesprekken op de Dag van de Dialoog om ‘gelukkig zijn in Eindhoven’ , onder de titel ‘Domweg gelukkig in Brainport’.
Kom jij ook op vrijdag 2-11?

Waar? Op 11 plaatsen, verspreid over de stad. Rabobank, Parktheater, Drents Dorp, Freedom Theatre doen mee, en meer. Check www.eindhovenindialoog.nl
Wanneer? Vrijdag 2 november, in de ochtend, middag en avond. Schrijf je in via de website www.eindhovenindialoog.nl
Hoe doe ik mee? Schrijf je in en schuif aan, http://www.eindhovenindialoog.nl/ . Iedere tafel heeft maximaal 8 deelnemers en een getrainde gespreksbegeleider. Je hoeft je niet voor te bereiden en deelname is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *