Hommage aan de clowns van Arno Huibers

Hoera het mag, we kunnen weer naar het gezelligste theatertje van Eindhoven achter in Arno’s tuin.
Met Hommage aan de clownChaplin and other famous clowns by Arno, vier hij zijn 40+ jarig clownsjubileum. Voorlopig voor slechts 25 mensen per keer (30% van capaciteit Arno’s theater), maar zo kunnen we dan samen zijn jubileumvoorstelling vieren.

De clown is een onuitputtelijke bron van fantasie voor Arno Huibers. In deze 40+ jubileumvoorstelling -door tante Corona is zijn 40 jarig clownsjubileum enige tijd vertraagd- speelt Arno Huibers zijn eigen interpretaties van wereldberoemde acts, samengesmeed tot een eerbetoon aan de ‘grote meesters’ van de clownswereld.

Zo neemt hij de rol van Chaplin over en vervolgt het samenspel met Keaton in Limelight. Om vervolgens als stoffige toneelmeester in een vermakelijke drumact van de jonge Rowan Atkinson (later mr. Bean) te verdwalen. De Russische clown Slava Polunin inspireert Arno tot een romantische datingact onder het ’pluchen maanlicht’ met twee giga telefoons.
De voorstelling eindigt met een kleurrijke multimediale act, waarmee Arno Huibers zijn clown naar de 21ste eeuw brengt in zijn eigen intieme Eindhovense theater.

Regie Geert Niland / techniek Rob Bügel

Plaats
Arno’s Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
Reserveren
www.ticketkantoor.nl/events/hommage

Data
Try-outs 25 februari & 11 maart /
Première 18 maart vervolgens,
Maart: 20, 25, 27 April: 1, 3, 8, 10 Mei: 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27, 29
Tijden
Vrijdagavonden 20 uur en zondagen 15 uur /
Entree
€ 16,- volwassenen en € 10,- kinderen tm 16 jaar (Kinderen welkom vanaf 8 jaar) /
Entree try-outs
€ 10, – vw / € 5,- kind tm 16 jr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *