In de DDW verdwaald?

Je komt op voor jezelf nog onbekende plekken terecht als je verlokt door alle DDW reclame aan een rondgang begint. Dat was voor ons het geval toen we op het NRE terrein aan het rondkijken waren en via grafisch atelier daglicht en een ruimte met keramiek en een glasblazer, verderop terecht kwamen bij het erfgoedhuis Eindhoven en de stichting Eindhoven in beeld. Heel veel potscherven en historische vondsten maar ook het begin van een virtuele rondwandeling in ons middeleeuwse Eindhoven waar druk aan geprogrammeerd werd.

We liepen ook tegen deze foto aan uit 1925 van KLM Aerocarto die ik probeerde vast te leggen. De kwaliteit laat wel te wensen over maar geeft toch een indruk. Als je op de foto klikt kun je verder inzoomen en rondkijken met de sliderbalken maar de reflecties blijven uiteraard wel zichtbaar.

Gefotografeerd in het erfgoedhuis © Aviodrome Luchtfotografie, Lelystad

Misschien een leuke uitdaging om uit te zoeken waar in het rijke archief van de stichting Eindhoven in beeld een betere grote reproductie te vinden is. Gevonden? Laat ons dan meegenieten via een reactie op deze bijdrage uiteraard met een link.

2 reacties