KERAMIEK EXPOSITIE B.K.T. 2018

In het weekend van 27 en 28 januari 2018 houdt de vereniging Beoefenaars Keramische Technieken (BKT) de jaarlijkse overzicht tentoonstelling in haar Atelier aan de Lindenlaan 1b 5616 NL te Eindhoven.
Het atelier is op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De officiële opening is op zaterdag 27 januari om 12:00 uur en zal geheel in de traditie van de vereniging gedaan worden door een gastspreker. Wij zijn trots te kunnen melden dat we dit jaar de heer Ranti Tjan bereid gevonden hebben deze opening te verrichten.

De heer Ranti Tjan is sinds 2010 directeur van Sundaymorning@ekwc, het Europees Keramisch Werkcentrum. Het centrum zet zich in voor de ontwikkeling van de keramiek in beeldende kunst, ontwerp en architectuur en is zowel kenniscentrum als kunstenaarsverblijfplaats. Jaarlijks verblijven ca 60 deelnemers 12 weken in Oisterwijk om geconcentreerd te werken met keramiek. Resultaten van een werkperiode zijn te zien in musea en tentoonstellingen of worden gebruikt in industrie of academie.


Keramiek in al haar facetten is tijdens de expositie op zaterdag 27 januari en zondag 28 januari 2018 te zien vanaf 11:00 uur in het atelier van de BKT aan de Lindenlaan 1b 5616 NL Eindhoven (Philipsdorp, Strijp)

Draaien Handvormen

Tijdens de expositie zullen er draai- en handvorm demonstraties gegeven worden. Als je een keer wilt kijken of het werken met klei ook iets voor jou is kruip dan achter de draaischijf of ga lekker aan tafel met klei aan de gang. Dit alles onder deskundige begeleiding van een van onze vier professionele docenten.
Entree is gratis net zoals het kopje koffie met het koekje.
Op de openingsdag ontvangen wij u graag onder het genot van een feestelijk hapje en een drankje.

Frank Seegers www.bkt.dse.nl
Voorzitter B.K.T.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *