Kleine Eindhovense crisis van zo’n 10 jaar geleden

Ik stuitte vanochtend op een tekst die ik elf jaar geleden schreef. Mijn drie tieners van nu waren nog piep en ik nauwelijks grijs. Dat er in de zomer van 2009 iets was veranderd ten opzichte van de zomer ervoor werd zelfs mijn toenmalige basisschoolbezoekertjes duidelijk. De zonovergoten foto’s in het archief van Digitale Stad Eindhoven leken te ontbreken, maar ze zijn teruggevonden door Rien Valk. Waarvoor dank!

Kapers op de Eindhovense kust

Economische achtergrondinformatie: Hoe Amerikaanse huizenkopers in 2008 ook Nederland in de crisis stortten

Een reactie

 • Rien Valk

  Graag gedaan Bob!
  Het probleem met de foto’s in het DSE archief heeft te maken met het zoveel mogelijk veiligstellen van alle bijdragen die op onze oude portal stonden. Die moesten van een oude drupal versie waarin blogs en posts te vinden waren ge├»mporteerd worden in onze huidige WordPress versie.

  We hebben zoveel mogelijk beeldmateriaal proberen te redden. Het probleem daarbij was dat veel foto’s in de eigen webruimte van onze “bewoners” stonden en soms niet terug te vinden waren. Met de ondersteunende beelden die van mij afkomstig waren hadden we minder problemen die staan nu in map /pics
  Maar die foto’s staan nu nog gelinkt op de oude manier zoals deze https://www.dse.nl/~nieuws/pics/derdelading.jpg en worden daarom niet zichtbaar. Met een link aanpassing lukt dat wel, klik maar op:
  https://www.dse.nl/pics/derdelading.jpg
  Dat was met de link naar de vissersfoto in jou bijdrage ook het geval: https://www.dse.nl/~nieuws/pics/Stiffelio6333.jpg

  We willen dit in het archief nog aanpassen maar hebben er nog geen capaciteit voor ­čÖü

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *