Laat je hart spreken!

Open je hart om je intenties voor dit jaar waar te maken.

Het nieuwe jaar is al even begonnen en vele van ons hebben een goede intentie uitgesproken voor 2020. Zo ook de leraren van Kundalini Yoga Eindhoven. Met de lente in zicht is het goed om nog eens je goede voornemen erbij te halen. Wil je bewuster leven, gezonder leven, minder snoepen, meer bewegen, stoppen met roken of wat meer ontspannen en rust vinden? Open je hart en je zal zien dat het je helpt! Want het gaat niet alleen om een doel te hebben maar vooral ook om compassie en liefde voor jezelf. Stap voor stap kan je dan je intentie waar maken. Onze intentie voor dit jaar is om je helpen je hart te openen tijdens de wekelijkse open lessen op zondag van 10:30 – 12:00 bij Studio Harri Nam, Christinastraat 2A in Eindhoven.

Je hart is een belangrijke sleutel dit jaar.
De energie van je hart staat voor liefde en compassie. Je hart wil je voorbij de grenzen van je ego naar het groepsbewustzijn brengen. In andere woorden; het hart gaat niet alleen over je eigen geluk en gewin, maar dat van de hele groep. Samen, in verbinding kan je veel meer aan dan alleen. Je helpt hart helpt je om verbinding te maken met jezelf en de ander. Van ik naar wij. Door Yoga ontwikkel je dat bewustzijn, het laat je de mógelijkheden zien.

Yoga zorgt voor verbinding.
Het maakt je bewust van je eigen lichaam, je gedachten en gedrag. Zo ontwikkel je meer sensitiviteit om te ontdekken wanneer je, jezelf bijvoorbeeld blokkeert én ook weer kunt openen.
Het openen van het hart en het versterken van je zenuwstelsel zijn belangrijke elementen bij Kundalini Yoga waar je in een les mee aan de slag gaat. Karakteristiek in een Kundalini Yoga les is de afwisseling van dynamische fysieke oefeningen en meditatie. Ook er is aandacht voor de ademhaling (pranayama) en het gebruik van de stem (mantra). Iedere les heeft een unieke combinatie van deze technieken en daarmee een gezond effect, fysiek, mentaal en spiritueel.

Zet je eerste stap
Gun jezelf de eerste stap op weg naar je intenties werkelijkheid te laten worden. zet je eerste stap om je hart te openen. Als Kundalini Yoga leraren Eindhoven ondersteunen wij je graag en ben tot en met eind mei elke 1ste en 3de zondag van de maand van 10:30 – 12:00 welkom tijdens een Kundalini Yogales in Studio Harri Nam. Op de 4de zondag van de maand kan je meedoen met het chanten van mantra’s. Beiden zijn op basis van een vrijwillige donatie en bedoeld om je laagdrempelig kennis te laten maken met deze vorm van yoga. Daarnaast is er elke 2de zondag een speciaal programma met een verdiepende workshop vanuit verschillende thema’s.

Zin om mee te doen en je hart te openen? Wij geven graag de verdiepende kracht van Kundalini Yoga aan je door.
Meer informatie kan je vinden op:

Kundalini Yoga in eindhoven


https://www.facebook.com/groups/KundaliniYogaEindhoven/Kundalini Yoga Eindhoven

2 reacties

 • bleenhouwers

  Dankjewel voor je bijdrage op DSE. Ik zou wel graag willen weten of er een kostenstructuur of bekostiging samenhangt met het yoga-aanbod. Op de website is daarover niets terug te vinden of ik heb niet goed genoeg gezocht.

  • Beste mevrouw, meneer,

   Beiden zijn op basis van een vrijwillige donatie en bedoeld om je laagdrempelig kennis te laten maken met deze vorm van yoga. Daarnaast is er elke 2de zondag een speciaal programma met een verdiepende workshop vanuit verschillende thema’s hiervoor zijn de kosten variabel aan de hand van de inhoud en leraar.

   Hartegroet
   Kundalini Yoga Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *