Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop 19 juni 2024

De Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop 19 juni

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop! Een recreatief loopevenement met start en finish bij De Mispelhoef.

Op woensdagavond 19 juni bundelen Leeuwerik en De Mispelhoef hun krachten en organiseren zij de Leeuwerik Mispelhoef Zomerloop, gefaciliteerd door Eindhoven Atletiek. Een leuke loop voor jong en oud met een hardloopronde van 6 en 8 km én een wandelronde van 8 km.

De 6 km trail is half verhard/half onverhard over een zelfs voor Eindhovenaren verrassend parcours. De 8 km, ook wel de Acht van Acht, bestaat uit een volledig verharde mooie ronde die gaat door het kerkdorp Acht!

Naast deze twee hardlooprondes is er ook een mooie wandelroute van 8 km. Een event voor iedereen met volop sfeer door muziek langs het parcours.

Om het recreatieve karakter te benadrukken wordt er geen uitslag opgemaakt. Er hangt wel een tijdsklok waarop je de gelopen tijd af kunt lezen.

Inschrijven doe je via www.inschrijven.nl. Let op dat op de dag zelf niet meer kan worden ingeschreven. De kosten bedragen €10,00 voor het hardlopen en € 6,00 voor het wandelen, inclusief een herinneringsmedaille voor zowel de hardlooprondes als de wandelronde. Er kan bij inschrijving ook een vrijwillige donatie worden gedaan aan het goede doel KIKA.

De start van de rondes is als volgt:

– 19.00 uur: Start 8 km hardloopronde & 8 km wandelronde

– 20.30 uur: Start 6 km hardloopronde

Er is na afloop uiteraard gelegenheid om gezellig na te praten bij De Mispelhoef. Loop jij met ons mee? Schrijf je dan nu in via www.inschrijven.nl!

Bij vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Joop Broeders via joop.broeders@gmail.com of 06-12422389.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *