Met de kinderen naar de verkleedkoffer in Arno’s theater

Tweede paasdag 22 april 15:00 uur de eerste voorstelling van de laatste serie  DE VERKLEEDKOFFER door Arno Huibers en Paul van der Heijden een vrolijke familievoorstelling met clownerie, mime, maskerspel én live muziek. In zijn knusse theater aan de Kalverstraat, waar je achter de ingang een heuse clowns woonwagen kunt bewonderen, kun je samen met de kinderen wegdromen bij hun spel.

Een vrolijk mannetje droomt ervan de weide wereld in te trekken en niet de hele dag op het kantoor van zijn vader te zitten. Hij gaat op avontuur met een grote verkleedkoffer en komt een ‘keigoeie’ muzikant tegen. Wat is er fijner dan samen muziek te maken en sexy-fonist te worden… “Saxofonist zul je bedoelen… maar dan moet je wel eerst je blouse strijken!” (zucht).
Of toch liever danseres worden…oei of een reuzen-baby, of djembé trommelende oma of drummend straatschoffie.Om aan het einde te ontdekken wie hij het liefste is!
 
Vooraf een gratis kopje koffie of thee in het gezellige en kleinste Eindhovense theater. O ja… na afloop mogen kinderen met een van de maskers op de foto!!!
 

Data 22 april (2e paasdag) en 5 , 12, 19 mei 2019
Waar Arno’s Theater, Kalverstraat 11, Eindhoven
Hoe laat 15 uur
Wat kost het voor kinderen € 7,50 en volwassenen (vanaf 17 jaar) € 12,50
Reserveren per mail naar info@arnohuibers.nl
Leeftijd familievoorstelling; niet jonger dan 3 jaar
Meer informatie zie op www.arnohuibers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *