Muziekgebouw: het nieuwe seizoen

De programmering van het Muziekgebouw in Eindhoven voor het seizoen 2017-2018 is weer rond en we kunnen kaartjes kopen.

Misschien is er ook wel iets voor jou bij!

Op de website Muziekgebouw Frits Philips is het overzicht te bewonderen. De site is zeer overzichtelijk en het leuke is dat bij vrijwel elke voorstelling een filmpje of een geluidsfragment aan te klikken is om te kunnen zien wat de voorstelling inhoudt. Dat scheelt soms een teleurstelling, maar misschien vind je ook iets waar je nog niet van wist dat je het mooi zou vinden.

Natuurlijk is er veel mooie klassieke muziek te beluisteren, maar ook heel wat populaire voorstellingen. Denk aan Albert Hammond (I’m a train).

Mijn speciale aandacht gaat uit naar “Ad van Meurs presenteert“, waar je elke maandagavond in cafe Meneer Frits een biertje kunt drinken en kunt luisteren naar goede singer/song writers en americana.

Gezellig, man of 50 meestal grijze dames en heren in de zaal, goeie muziek op het podium, excellente geluidskwaliteit: Genieten dus. En dat voor 10 tot 15 euro entree.

Barrelhouse en CCC Inc kennen we wel, maar bij voorbeeld Diana Jones, Marjolein Meijers (ex-Berini’s) en Hans Theesink vind ik ook zeer de moeite waard.

De foto’s van Ronald Rietman van deze avonden kun je vinden op Fotos Ad van Meurs Presenteert.

Bijvoorbeeld:

Barrelhouse
Marjolein Meijers
en CCC Inc

Misschien treffen we elkaar nog in het Muziekgebouw of meneer Frits !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *