Nieuwe Eindhovense musical De Laatste Dans

Het projectkoor ‘Werk in Uitvoering’ is volop bezig met de repetities voor hun muziek theater “De Laatste Dans”. Behalve met repeteren zijn ze ook druk met het rond krijgen van de financiering. Daarom zijn ze vrijdag 29 april tijdens de koningsmarkt in ons stadswandelpark te vinden om spullen te verkopen maar ook met een optreden wat rond 12:00 uur begint. Vast leuk om ze muzikaal te leren kennen.

Uit de voorstelling BESLIST – Foto: Hanneke Sieben

De koningsmarktbezoekers die dit Eindhovense musical initiatief een warm hart toedragen kunnen ook voor €.5,- vriend worden van de laatste dans en daarmee de realisatie ondersteunen.

Geïnspireerd door 6 uitverkochte voorstellingen met hun eerste musical BESLIST in pand P zijn ze nu dus met de voorbereidingen van hun tweede voorstelling begonnen. Leuk is dat pand P, onze oude Plaza bioscoop, nu ook een rol speelt in dit muziek theater. Het koor neemt ons mee in de verwikkelingen van een familie die onverwacht veel groter werd dan gedacht en nu een erfenis moet gaan verdelen. Of ze daar in slagen?

De voorstellingen vinden plaats in Pand P aan de Leenderweg 65 in Eindhoven op 25, 26, 27 en 28 oktober en 2, 3, 4 november 2018

De website www.laatstedans.nl met meer informatie is nu ook online.

Als je hun eerste voorstelling BESLIST hebt gezien laat dan in een reactie hieronder eens weten wat je er van vond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *