Nieuwe homepage voor DSE

Hier is ie dan: de nieuwe homepage van DSE. We hebben achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe versie die overzichtelijk en aantrekkelijk moet zijn voor bezoekers en gebruikers.

We maken gebruik van WordPress en het magazinethema Smartline, aangevuld met een aantal plugins. Een belangrijke aanvulling vind je bij Schrijf mee. Daar kun je meteen een berichtje publiceren zonder dat je je eerst moet registreren en inloggen.

Je kunt op verschillende manieren berichten opzoeken: kijk bij de meest recente, op onderwerp (categorie), op datum (archief) en zelfs kun je zien welke het meest gelezen zijn. Verder hebben we een tijdlijn gemaakt want we zijn er trots op dat we de enige digitale stad in Nederland zijn die nog volop actief is.

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Wat spreekt je aan? Wat mis je? Wat is goed en wat kan beter?

En de hamvraag: ga je meeschrijven? Je kunt auteur worden, bijvoorbeeld als je nu al regelmatig iets op DSE schrijft. Je moet dan eenmalig een nieuw account aanmaken maar hebt meer mogelijkheden dan een gastschrijver. Of je wordt redacteur, we zoeken voor de meeste rubrieken nog redacteuren. Dan zijn je mogelijkheden weer groter.

We horen graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *