Nieuwe pleisterplek Stratum neemt eerste horde

Nauwelijks waren de bytes nadat ik ze intikte afgekoeld of de teller van het initiatief voor een soort van huiskamer voor Stratum maakte rasse schreden. Waar in mijn laatste publicatie op 5 januari jl. nog ongeveer 4.500 euro te gaan was, blijkt nu de teller de 90.000 euro te hebben aangetikt. Kortom: de volgende fase kan beginnen op weg naar een omgebouwd café Balls!

Nieuwe naam
Als Digitale Stad Eindhoven goed heeft geluisterd naar de initiatiefnemers, zal de naam een andere worden dan de projectnaam tot nu toe. Huiskamer van Stratum is namelijk een werktitel en bovendien te lang voor tegen de gevel. De mensen die hebben besloten mee te doen, zullen inbreng hebben in de toekomstige naam van de horecagelegenheid die zichzelf ook een buurtfunctie oplegt.

Initiatiefnemers nieuw Stratums’ thuis

Hoe verder
Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de volgende stap eruit gaat zien, maar dat is in ieder geval te volgen op de website huiskamerstratum.nl We wensen de initiatiefnemers veel succes en volgen het project met regelmaat.

Een reactie

  • Rien Valk

    Het lijkt me ook de moeite waard als ze zo nu en dan tijd kunnen vinden om zelf wat van hun ervaringen te delen op onze portal met een verwijzing naar hun eigen site.

    Dat inspireert vast andere Eindhovenaren tot bijzondere initiatieven, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *