NOS Sport opent aanval op voorzitter Veiligheidsregio Brabant Zuidoost

Zondag jl. opende sportcommentator Arno Vermeulen van NOS Sport de aanval op burgemeester Jorritsma die als voorzitter van de Veiligheidsraad Brabant Zuidoost (en burgemeester van Eindhoven) zich in de media mordicus tegen het uitspelen van de voetbalcompetitie heeft verklaard.

Voor de goede orde: elke APV stelt de eredivisie en eerste divisie vergunningplichtig. Zonder vergunning mag er niet worden gevoetbald. De burgemeester(s) beslist hier uiteindelijk over.

Nederland is echter ook Europese verplichtingen aangegaan en is sinds april aangesloten bij de zgn. EPAS conventie. Dit verdrag verplicht de aangesloten lidstaten en sportbonden de veiligheid van het bezoekend publiek en hun directe omgeving te waarborgen.

Zelfs als het de Europese voetbalmaffia (KNVB & UEFA) gelukt om de voetbalcompetitie door de strot te duwen van bestuurlijk Nederland, NOS Sport staat dan in de geschiedenisboeken genoteerd als spelbederver. Aan dit soort nepjournalistiek heeft Nederland geen enkele behoefte. Laat Vermeulen de eer aan zichzelf houden en nog deze week vertrekken. Veronica Inside zal hem ongetwijfeld met open armen ontvangen.

2 reacties

  • Rien Valk

    Ter verduidelijking de berichten over onze worstenbroodjes actie blijven nog tot eind deze week bovenaan staan.

    Tevens het vriendelijk verzoek om voor de afbeeldingen even te lezen en graag voldoen aan wat er hier wordt gevraagd: https://dse.nl/schrijf-mee/
    en wel 400×200 pixels voor de uitgelichte afbeelding en 800xloopt mee voor de grote.

  • bleenhouwers

    Bedankt voor weer een stukje Jos! Jammer dat je niet reageert op de reactie en vragen om verduidelijking n.a.v. je vorige stuk. Komt dat nog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *