Onze burgervader heeft het druk!

Dan is het een steuntje in de rug dat zijn populariteit tot uiting komt op ons stadhuisplein door middel van de door hem of zijn woordvoerder getwitterde foto van zijn graffitiportret.

John Jorritsma @JJorritsma040 20 okt. ‘Vereeuwigd’ op Stadhuisplein

Behalve de baard staat hij er prima op, chapeau voor de kunstenaar die dat gemaakt heeft!

Eerlijk gezegd zou ik niet graag in de schoenen staan van onze burgervader tijdens deze coronacrisis, de druk om de goede beslissingen te nemen is groot en met een pandemie zoals nu, waar niemand echt ervaring mee heeft is dat vast heel lastig.
In het ED was dan ook dit lezen “Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven stopt tijdelijk als voorzitter van het regionale samenwerkingsverband Metropoolregio Eindhoven (MRE). Jorritsma wil als voorzitter van de Veiligheidsregio al zijn aandacht kunnen schenken aan de bestrijding van de coronacrisis.”

Wij wensen hem veel sterkte! Overigens als ik mag kiezen zie ik toch liever de onderstaande graffiti die blijft vermoedelijk langer de moeite van het bekijken waard 🙂

Keizer augustus in Aouste-sur-Sye Foto: Rien Valk

Hopelijk levert het onderstaande filmpje, waarin onze burgervader “hulp” zoekt met zijn burgemeestersketting om, veel positieve aandacht op voor de Eindhovense hulp verleners. Dus ken jij iemand met een mooi verhaal of initiatief dat positieve aandacht verdient? Laat het weten door een mail te sturen naar aandachtvoorelkaar@eindhoven.nl. Je mag het hier op onze gratis portal ook vast zelf vertellen! Dan heb je de zichtbaarheid zelf in de hand. Daarbij help de DSE redactie je graag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *