Open Dag StadsHobbycentrum Eindhoven 1 oktober 2022Op Zaterdag 1oktober 2022 van 10.00 u. tot 16.00 u. Paul Krugerlaan 55 in Tongelre, Eindhoven

Om de bekendheid van het centrum te vergroten en iedereen kennis te laten maken met de activiteiten van het Stadshobbycentrum organiseren we dit jaar weer een opendag.
De deelnemers laten u zien welke hobby’s er op het centrum worden beoefend. Dit zijn o.a. tekenen en schilderen, pergamano, boekbinden, papierdecoratie, naaldvakken, boetseren, glasbewerken, houtsnijwerk, hout en steenkappen, 3D technieken(printen) en sieraden maken. Dit jaar zijn we ook begonnen met ijzersmeden, ook dit zullen we demonstreren.

Van alle hobbyisten is er dan ook werk te zien en te koop.
De boetseerders gaan als het weer het toelaat Raku stoken, een techniek, om bijzondere effecten aan hun werkstuk te krijgen.


Op de hout en metaalafdeling kun je zien met welke professionele machines er kan worden gewerkt.

Het Stadshobbycentrum ligt op een idyllische plek, in een oude rooms katholieke meisjesschool enigszins verscholen achter een huizenrij en een mooie groene poort gemaakt door kunstenares Lennie van Vugt in de Paul Krugerlaan 55 in Tongelre, Eindhoven..

De toegang is gratis en er staat een kopje koffie voor U klaar!

Voor meer informatie kijk op www.stadshobbycentrum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *