Kerstvakantie? Naar de kunstijsbaan!

Wie 2020 sportief, fris en met plezier wil beginnen kan terecht op de ijsvlaktes van de kunstijsbaan aan de Antoon Coolenlaan in Eindhoven. Als je geen schaatsen hebt, dan kun je die huren aan de balie van de schaatswinkel, direct na de kassa. Het ijsbaanpersoneel heeft de ijshockeyhal winters aangekleed en er is natuurlijk muziek.

Skating in a winter wonderland…

Op de 400 meter baan, zeg maar het domein van Sven Kramer en Irene Wust, kun je ook terecht om een frisse buitenlucht-ronde te schaatsen. Ook als je alleen nog maar kunt krabbelen kun je op beide banen terecht.

Frisse buitenpret

De overige openingstijden vind je op de website van IJssportcentrum Eindhoven.

Recreatief ijshockey, iets andere tijden
We kunnen het niet voorspellen, maar het zou zo maar kunnen dat we in de resterende wintermaanden nog natuurijs krijgen. Wat is er leuker dan op bevroren vennen, grachten en plassen twee partijtjes te maken en een potje te ijshockeyen.

The good old hockey game…

Als je zelf een stick en een puck regelt kun je dan aan de slag. IJssportcentrum Eindhoven stelt de trainingsbaan open voor iedereen, ook als je voor het eerst een puck wil slaan. De beschikbaarheid wijkt vaak af van de eerder genoemde openingstijden en daarom is het slim of even door te klikken op deze link naar de ijstijden recreatief ijshockey. Veel plezier alvast!

Heerlijk uit je slof schieten.(of uit je heupen natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *