Overstap van DSE naar de Flexwebhosting servers verliep prima

Afgelopen Donderdag tijdens het overzetten van onze site dse.nl naar de servers van Flexwebhosting waren Nanna, Wim en ik bij Flexwebhosting, om te testen of we ergens tegenaan zouden lopen. Dat ging lekker snel en plezierig samen met Bert en Kevin die prima met ons mee dachten. Nu zal dat wel bij meer hostingproviders het geval zijn maar bij Flexwebhosting in ons eigen Eindhoven is er dat gezellige Brabantse tintje bij wat het in mijn optiek toch net iets prettiger maakt. Er werken daar veel deskundige mensen die de ervaring van onze eigen systeembeheerders vast evenaren. Wij zijn heel blij met hun sponsoring en de samenwerking met Flexwebhosting en hopen nog lang van hun servers en deskundigheid gebruik te mogen maken. Dat zal zeker ook gelden voor de 1000 accounts die mee over zijn gegaan, toch?

0-0-0-0-0-0-0-0-0

Nu we het hier toch hebben over onze eigen systeem beheerders realiseren we ons wel dat het geheel wat Ron geprogrammeerd heeft rond 2004, zonder updates en upgrades ruim 15 jaar nagenoeg probleemloos heeft gedraaid waarbij alles met een single inlog te bereiken was?

Onze oude homepage die vanaf september 2004 online was

Het enige nadeel van dat geweldige gebruikers gemak was dat updaten of upgraden van de gekoppelde onderdelen niet of nauwelijks mogelijk was. Ook niet te vergeten het nacht werk van Eric, dat is echt niet te evenaren weliswaar door insomnia (slapeloosheid) maar toch, veel mail antwoorden van onze DSE-helpdesk die om 3 uur in de nacht geschreven waren. Als laatste Joost, als niemand het meer wist had hij de oplossing.

We gaan vast een mooie toekomst tegemoet samen met Flexwebhosting.
Voor diegene die nog wat verder terug wil kijken naar de verhuizingsperikelen klikken hier: dse.nl/?s=flexweb

3 reacties

 • C. Keuten

  Hallo, waar moet ik zijn als mijn account het niet meer doet?

  • Rien Valk

   Als je overgestapt bent dan bied flexwebhosting je de volgende mogelijkheden:

   Chattend vanuit onze website, de kennisbank of via je klantenpagina
   Per ticket via je klantenpagina daarvoor moet je natuurlijk wel inloggen
   Via e-mail op klantenservice*flexwebhosting.nl
   Telefonisch van 09:00 tot 17:00 op nummer 040 235 9290
   Op de plaats van het sterretje komt natuurlijk de apenstaart!

   Om zelf wat ervaring op te doen met de chat van flexweb heb ik gevraagd of je overstap bij hun bekend was en of er soms een storing was rond de tijd van jouw reactie daarop kreeg ik dit antwoord:
   Martin
   Zo te zien is er een account aanwezig, mocht deze niet werken dient hij/zij contact met ons op te nemen, dan kunnen we kijken wat er fout gaat.

   Dus behalve mail, ticketcenter en telefonisch contact kun je ook prima chatten!

 • Beste DSE’ers,

  Heel, heel, veel dank voor jullie niet aflatende enthousiasme en directe, vlotte en persoonlijke ondersteuning over de afgelopen 25 jaren waardoor Jurgen en ik 15 jaar geleden heel laagdrempelig de mogelijkheid kregen om onze website https://florafoto.dse.nl op te zetten.

  Onze site verzamelt alle (eind-)klasfoto’s van de basisschool Floralaan te Eindhoven met daarbij alle namen van alle personen. Op dit moment zijn we uitgegroeid naar bijna 300 foto’s met daarop bijna 10000 personen. En dat alles dankzij het wereldwijde internet waardoor oud-leerlingen en anderen van over de hele wereld foto’s en namen kunnen aanvullen en verbeteren.

  We hebben er alle vertrouwen in dat FlexWebHosting ons even goed zal blijven ondersteunen!

  Frans Dorrestein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *