Repair Café Woensel weer open

Repair Café Woensel is de hele maand augustus weer elke vrijdagmiddag open.
Vooraf reserveren verplicht. Locatie: Sociëteit Andromeda, Firmamentlaan 1.

Repair Café Woensel aan het werk

We repareren huishoudelijke apparaten voor een schijntje. Dat lukt in bijna 70% van de gevallen. Vanwege corona houden we ons aan de 1,5 meter afstand. Als dat niet kan draag je een mondkapje.

Reserveren voor een reparatie

Om een apparaat te laten repareren bij RC Woensel is het noodzakelijk vooraf een telefonische afspraak te maken. Dit moeten we doen i.v.m. corona zodat het niet al te druk wordt. Reserveren kan elke vrijdagmiddag vanaf 13.15 uur, telefoonnummer 0683111246. Het heeft geen zin om eerder te bellen, de telefoon staat dan nog niet aan.

Je kunt niet reser­veren voor een volgende week. Elke week beginnen we op­nieuw met het inschrijven van de aanmeldingen.

Zoals gebruikelijk, werken wij met een vrijwillige bijdrage voor onze fooienpot. Hier kunnen we nieuw gereedschap en de zaalhuur van betalen.

Repair Café Tongelre

De andere Repair Cafés in Eindhoven gaan pas in september weer open. Zo is RC Blixembosch 9 september weer open.

Nieuw is Repair Café Tongelre, dat opent zaterdag 25 september, 13.00 – 16.00 uur in Activiteitencentrum Orka aan de Broekakkerseweg 1 (schuin tegenover Lidl). Daarna elke 2e zaterdag van de maand: 9 oktober, 13 november en 11 december 2021.

Meer informatie over de andere zes Repair Cafés in Eindhoven vind je op www.repaircafeeindhoven.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *