Schertsvertoning

Steeds vaker dringt zich de vraag aan mij op, of ik een azijnpisser geworden ben. Ook nu weer. Ik zag en hoorde premier Rutte een PERSCONFERENTIE(!) geven. Wat had hij ons mee te delen? Terwijl we al wekenlang door het RIVM over het coronavirus bijgepraat worden en al dagenlang allerlei voorzorgen nemen om besmetting te voorkomen – bijvoorbeeld geen handen meer schudden, wel ze vaak wassen, en reizen naar verjaardagen van kinderen schrappen – komt onze minister-president met de levensgrote beslissing – noteert u dat goed, dames en heren journalisten – dat het NU afgelopen moet zijn met …. HANDEN GEVEN. Dit is in Nederland een REGERINGSMAATREGEL! De hoogte van de boete zal in de komende zeventien maanden nog vastgesteld worden…..

Een reactie

  • Rien Valk

    Via de TV had ik slechts een flardje gezien, nu kun je de hele persconferentie nog eens bekijken via de YouTube link die ik er als aanvulling bijgezet heb. Of we ons dan nog moeten ergeren Lau aan het doorgeven van een maatregel, die niet langer een vrijblijvende suggestie is, zoals het RIVM nu adviseert en het kabinet slechts doorgeeft?

    Ik moest wel lachen toen onze minister-president zelf de handenschut gewoonte niet meteen kon bedwingen, maar dat zij hem vergeven gezien de talloze handen die hij hier en in Europa al heeft geschud ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *