Van het ego naar het hart.. Een andere manier van leven..

VAN HET EGO NAAR HET HART. EEN ANDERE MANIER VAN LEVEN.

Op 16 en 18 januari beginnen er in Veldhoven nieuwe cyclussen van avonden in de beweging van het gouden hart. Dat is géén organisatie, opleiding of praktijk, maar de overal in het universum aanwezige essentie van bewustzijn, die ook in jou beweegt naar heelheid en verbondenheid. De avonden zijn ontstaan rond de energie en inhoud van ‘Het Boek van het Hart’ van Mirjam Langenhuijsen. ( ISBN 978-90-825408-3-3) Mirjam wil de mensen wakker maken voor een andere kwaliteit in henzelf en de evolutie naar Liefde en verbinding in de wereld ondersteunen. Zij begeleidt deze avonden zelf op eenvoudige en ervaringsgerichte wijze, geïnspireerd op eigen ervaringen van Licht/Liefde en de wijsheid die zij daarin heeft ontvangen.

Eerdere deelnemers ervaren de avonden als bewustzijnsverruimend en helend, omdat je praktisch leert toepassen wat in het boek uitgebreid beschreven staat: je leert een afstemming te maken op ‘t Licht in jou, op jouw essentie. Déze afstemming opent je hart en brengt je thuis, van het ego naar het hart. Dat is helend voor jezelf én de ander. Je nieuwe daadkracht komt daaruit voort. Het ego is dan niet meer het centrum van waaruit je denkt, doet en leeft. De huidige wereld is een weerspiegeling van ons eigen bewustzijn. Verander de wereld en begin bij jezelf is dan ook het motto. Het is déze verandering waar de wereld om vraagt.

Start: op de derde dinsdag van de maand (16 januari) of op de derde donderdag van de maand (18 januari) Tijdstip voor beide groepen: 19.30.uur tot 21.00.uur. De kosten voor één cyclus van 4 avonden samen (januari, februari, maart en april) zijn 40 euro. Je kunt kiezen voor de cyclus op de derde dinsdag óf op de derde donderdag van de maand.

Opgeven kan tot 7 januari via info@bewegingvanhetgoudenhart.nl Na opgave ontvang je meer info. Je kunt ook info vinden op www.bewegingvanhetgoudenhart.nl/activiteiten en op de boekpagina van de site.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *